Σε τουλάχιστον 90 απολύσεις φαίνεται να προχώρησε η Deviation Games

Σε τουλάχιστον 90 απολύσεις φαίνεται να προχώρησε η Deviation Games

  • …που ετοιμάζει ένα αποκλειστικό FPS τίτλο για τη Sony.

Τα πράγματα φαίνεται να μην βαίνουν καλώς αυτό τον καιρό εκεί στη Deviation Games. Το studio που ετοιμάζει έναν νέο PlayStation exclusive FPS τίτλο, φαίνεται να προχώρησε σε μαζικές απολύσεις, της τάξεως των 90 developers. Αν και ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα σαφής, φαίνεται πως το studio έχει περιέλθει σε μία δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, η οποία την ανάγκασε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Να σημειώσουμε δε, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο αποχώρησε από την εταιρεία και ο συνιδρυτής της Jason Blundell.

Από τα μηνύματα πρώην εργαζομένων της εταιρείας που μεταφέρει το VGC, φαίνεται πως η λήξη της συνεργασίας με τους developers έγινε σε καλό κλίμα,. Ωστόσο, από τη μία δεν είναι καθόλου ευχάριστο κόσμος να χάνει τη δουλειά του, ενώ παράλληλα εγείρονται μεγάλα ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της εταιρείας, αλλά και με το αν θα μπορέσει να κυκλοφορήσει το νέο IP μέσα στο 2024, όπως αρχικά προγραμμάτιζε. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον εν λόγω τίτλο, στόχος της Deviation ήταν να αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για τους παίκτες που θα προσφέρει online και single-player περιεχόμενο για πολλά χρόνια.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως πρόσφατα η ιαπωνική εταιρεία έκλεισε το studio πίσω από το πανέμορφο PixelOpus, ενώ φαίνεται πως ακύρωσε και το sci-fi shooter της Final Strike Games. Όπως όλα δείχνουν, η Sony επανεξετάζει το portfolio της σε μία αρκετά κρίσιμη στιγμή της παγκόσμιας gaming σκηνής.

Πηγή: VGC

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.