Νέο delay για το Goodbye Volcano High και υπόσχεση για demo

Νέο delay για το Goodbye Volcano High και υπόσχεση για demo

  • Το teenage δράμα δεινοσαύρων πάει για τον Αύγουστο…

Ένα μήνα και μία ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το Goodbye Volcano High δέχεται ένα ακόμα delay, με νέα επίσημη ημερομηνία την 29η Αυγούστου 2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της KO_OP, το παιχνίδι δεν βρίσκεται ακόμα στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του και προκειμένου να μην εργαστούν οι developers ολόκληρα μερόνυχτα για να προλάβουν, πήραν την απόφαση της δίμηνη καθυστέρησης. Επίσης, ο γεμάτος από κυκλοφορίες Ιούνιος φαίνεται πως έπαιξε κι αυτός το ρόλο του στην απόφαση αυτή. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα υπάρξει demo πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από την προσπάθεια των teenage δεινοσαύρων να μάθουν ποιοι είναι και πως θέλουν να πορευτούν στη ζωή τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας, και λίγα λόγια από αυτή.

«Με τον υπάρχοντα φόρτο εργασίας, δε μπορούμε να πιάσουμε το launch date του Ιουνίου, χωρίς να κόψουμε αρκετά την ποιότητα και το μέγεθος του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορούσαμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαμε φανταστεί και δουλέψει… και δε θέλουμε να σας προσφέρουμε τίποτα λιγότερο από την καλύτερη εκδοχή του. Επιπλέον, είμαστε ένα studio που περηφανεύεται πως αποφεύγει το “crunch” και για να προλαβαίναμε την αρχική ημερομηνία, θα έπρεπε η ομάδα μας να δουλεύει τα βράδια, τα Σαββατοκύριακα και πολύ νωρίς τα πρωινά.

Αυτή η καθυστέρηση, μεταφέρει την κυκλοφορία εκτός ενός γεμάτου Ιουνίου, δίνοντας στο παιχνίδι μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ωραία αυτή η καθυστέρηση, όμως το GVH είναι ένα πολύ ιδιαίτερο project για εμάς και χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο ότι για να λάμψει η δουλειά όλης της ομάδας μας… Σύντομα θα προσφέρουμε ένα demo για το κοινό και ευχόμαστε να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε.»

Το Goodbye Volcano High θα κυκλοφορήσει σε PS5, PS4 και PC μέσω Steam.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.