Αστρονομικά τα νούμερα των τριών πρώτων ημερών για το νέο Zelda

Αστρονομικά τα νούμερα των τριών πρώτων ημερών για το νέο Zelda

  • C.R.E.A.M

Περιττό θα είναι να παρακολουθήσουμε τα φετινά The Game Awards μιας και ο νικητής-όπως φαίνεται- έχει κριθεί πολύ νωρίτερα από τον Δεκέμβριο. To The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έχει συντρίψει κάθε ρεκόρ σε Metacritic και OpenCritic μαζεύοντας από παντού δεκάρια. Και αφού θέρισε στις κριτικές, αναμενόμενο ήταν να γεμίσει και τα ταμεία της Nintendo Entertainment Planning & Development. Δέκα εκατομμύρια μέσα σε τρεις μέρες το λες και λαχείο ενώ είναι και προφανώς το καλύτερο launch Zelda παιχνιδιού στην ιστορία.

Φυσικά δεν μας προκαλείται καμία έκπληξη αφού η δουλειά που έχει πέσει στον τίτλο είναι ξεκάθαρη από άκρη σε άκρη και θα προσθέσω εδώ, πως όταν πρέπει να είσαι ο διάδοχος του καλύτερου παιχνιδιού όλων των εποχών, you better not miss. Και όχι απλά δεν μίσαρε, χτύπησε bullseye. Επιπρόσθετα, αποτελεί και το καλύτερο φετινό άνοιγμα για τίτλο στην Αγγλία, ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα το Hogwarts Legacy με 12 εκατομμύρια σε δύο εβδομάδες…

Για το κερασάκι στη τούρτα, ο producer του τίτλου Eiji Aonuma, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε ένα solo παιχνίδι με πρωταγωνίστρια τη Zelda. «Νιώθουμε πως το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το gameplay. Άμα η συγκεκριμένη μορφή του gameplay που θέλουμε να ακολουθήσουμε μπορεί να εξυπηρετηθεί καλυτέρα από την Zelda, τότε είναι μια συνθήκη που θα εξετάσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.