Αποκτήστε ξανά ΔΩΡΕΑΝ το Death Stranding από την Epic Games

Αποκτήστε ξανά ΔΩΡΕΑΝ το Death Stranding από την Epic Games

  • Μόνο τέτοια Mystery Games θέλουμε.

Το Death Stranding δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις καθώς είτε το θεωρείτε Walking Simulator είτε όχι, έγραψε τη δική του ιστορία και τα δικά του νούμερα, βαδίζοντας  πλέον σε ρυθμούς Death Stranding 2 (Working Title).

 

Όπως και τα Χριστούγεννα έτσι και τώρα το αφεντικό (Epic) τρελάθηκε και μοιράζει χαλαρά AAA παραγωγές – με χρηματοδότηση Sony παρακαλώ - πολλών εκατομμύριων με απλά ένα κλικ. Η συγκεκριμένη έκδοση για τα PC είναι αρκετά ενισχυμένη με τεχνολογίες όπω High Frame Rate, Photo Mode και Ultra Wide υποστήριξη ενώ υποστηρίζεται και η XeSS τεχνολογία της Intel, κάτι αντίστοιχο της DLSS τεχνολογίας της Nvidia.Μπορείτε να διαβάσετε και το εξαιρετικό review του φίλου μου, Γιώργου Δρίτσα, επάνω στην Director’s Cut έκδοση των PC.

Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από σήμερα έως και τις 25 Μαΐου στις 18.00 το απόγευμα και μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Death Stranding μέσω Epic Games Store.

Τέλος το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι και αυτό ένα Mystery Game και αν κρίνουμε από της τωρινής, we can only go up.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.