ΦΗΜΗ: Στις αρχές του 2024 η κυκλοφορία του Star Wars game από τη Ubisoft

ΦΗΜΗ: Στις αρχές του 2024 η κυκλοφορία του Star Wars game από τη Ubisoft

  • … αναφέρουν πηγές του Kotaku.

Εάν παρακολουθείτε τακτικά τις gaming ειδήσεις, τότε γνωρίζετε πως η Ubisoft ψάχνει σχεδόν απεγνωσμένα μία νίκη προκειμένου να επιστρέψει στις καρδιές των gamers. Το Skull and Bones πάει από αναβολή σε αναβολή, το Avatar: Frontiers of Pandora μετά κόπων και βασάνων αναμένεται μέσα στο 2024, ενώ το Assassins’ Creed Mirage παρά το hype για «επιστροφή στις ρίζες» μεταφέρεται ανεπίσημα από μήνα σε μήνα.

Έχοντας υπόψη ότι οι δύο μεγάλες κυκλοφορίες της γαλλικής εταιρείας για το 2023 αποτελούν μόνο τα Just Dance 2023 και Mario + Rabbids Sparks of Hope (για το οποίο μπορείτε να βρείτε το review μας εδώ), τα βλέμματα εύλογα στρέφονται σε ένα γαλαξία πολύ μακρινό. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Star Wars παιχνίδι που αναπτύσσει η Massive Entertainment, για το οποίο αν και δεν ξέρουμε πολλά, το Kotaku μεταδίδει πως αναμένεται στις αρχές του 2024.

Συγκεκριμένα, επικαλούμενη εσωτερικές πηγές η ιστοσελίδα αναφέρει πως η Ubisoft προσπαθώντας να κατευνάσει τα νερά μίλησε στους επενδυτές της για τριπλή κρούση μέσα στο 2024, η οποία θα περιέχει και το open world πόνημα της Massive. Αν και αυτή η φήμη αντικρούει τα λεγόμενα του creative director της εταιρείας για ένα «μεγάλο 2023», εκτός του ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, σίγουρα δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι η Massive έχει στα χέρια της και το Frontiers of Pandora, έχοντας επομένως να διαχειριστεί δύο franchise που την οδηγούν σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια από αυτά της Division σειράς.

Την παραπάνω φήμη αρνήθηκε να σχολιάσει η Ubisoft, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για το δικό της Forward Live σόου, στις 12 Ιουνίου.

Πηγή: Kotaku

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.