Μετά από δύο δεκαετίες η σειρά Marathon της Bungie επιστρέφει

Μετά από δύο δεκαετίες η σειρά Marathon της Bungie επιστρέφει

  • Ένα ακόμα sci-fi shooter από τους master του είδους.

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα η Bungie ήταν ακόμα ένα νεοσύστατο studio και πριν ξεκινήσει να αναπτύσσει τα γνωστά σε όλους μας Halo, κυκλοφόρησε μία σειρά παιχνιδιών με ονομασία Marathon. Εχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια του μεγάλου show της Sony, η Bungie αποκάλυψε πως αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Marathon, ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του τελευταίου.

«Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τα προτότυπα παιχνίδια Marathon και θα θέλαμε να τα τιμήσουμε, ειδικά τη μυθολογία τους, την ιστορία τους και τα θέματα του κόσμου. Ταυτόχρονα το όραμα μας για αυτό το παιχνίδι είναι κάτι εντελώς νέο. Δεν αποτελεί μία άμεση συνέχεια των προηγούμενων παιχνιδιών Marathon, αλλά ανήκει στο ίδιο σύμπαν και μοιάζει με παιχνίδι της Bungie», δήλωσε ο game director, Christopher Barrett.

Η Bungie εξαγοράστηκε μόλις πέρυσι από την Sony για περίπου 3.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρ' όλα αυτά έχει ξεκαθαριστεί πως οι δημιουργοί των Halo και Destiny θα αναλαμβάνουν από μόνοι τους publishing των παιχνιδιών τους, με οτιδήποτε κυκλοφορούν να είναι multiplatform και όχι αποκλειστικό στις κονσόλες της Sony.

Κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιωθεί, καθώς το Marathon αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα διαθέτει cross-play και cross-save.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.