Το Dragon’s Dogma 2 αποκαλύφθηκε πλήρως στο PlayStation Showcase

Το Dragon’s Dogma 2 αποκαλύφθηκε πλήρως στο PlayStation Showcase

  • Μία από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της βραδιάς.

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χθεσινής παρουσίασης της Sony ήταν το gameplay reveal του Dragon’s Dogma 2. To original Dragon’s Dogma μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα IP's που εμφανίστηκαν στο Showcase, αλλά έχει το δικό του παθιασμένο cult following που πανηγύρισε με την αποκάλυψη.

Δε γνωρίζουμε πολλά ακόμα για το sequel του Dragon’s Dogma, πέραν του ότι θα εξελίξει τη φόρμουλα προς την κατεύθυνση που αγαπήθηκε, χωρίς κάποια θεμελιώδη αλλαγή. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι δε θα έχουμε ένα ουσιαστικά ανανεωμένο game. Σύμφωνα με την Capcom, «Το Dragon's Dogma 2 ακολουθεί τα βήματα του [πρώτου], αναδεικνύοντας αυτά τα στοιχεία περαιτέρω για να δημιουργήσει έναν πραγματικά καθηλωτικό κόσμο φαντασίας για τις περιπέτειές σας.

Στο trailer είδαμε εντυπωσιακά πλάνα από gameplay και cinematics εξίσου. Από αυτή τη σύντομη γεύση, η υπόσχεση της Capcom για ένα πραγματικά immersive και τεχνολογικά up to date κόσμο φαντασίας, δε φαντάζει και τόσο άπιαστη.

Το Dragon’s Dogma αγαπήθηκε όχι μόνο για τα εκπληκτικά visuals που παράγουν τα abilities στο late game και τα πλούσια RPG συστήματά του, αλλά και για το monster hunting στοιχείο της εμπειρίας. Σύμφωνα με το χθεσινό trailer, το Dragon’s Dogma 2 μας επιφυλάσσει επικές μάχες με ακόμα περισσότερα μυθολογικά τέρατα, σε ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά.

Το Dragon’s Dogma 2 θα κυκλοφορήσει σε PS5, Xbox Series X|S και PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.