Ανακοινώθηκε και επίσημα το Sword of the Sea για PS5 και PC

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Sword of the Sea για PS5 και PC

  • Ένα ακόμα διαμαντάκι από τη Giant Squid!

Η ταλαντούχα ομάδα της Giant Squid επέστρεψε στο χθεσινό PlayStation Showcase και παρουσίασε το νέο, αρκετά ενδιαφέρον project της, με όνομα Sword of the Sea. Ένα project που σύμφωνα με τον Creative Director Matt Nava, αποτελεί το πιο «φιλόδοξο παιχνίδι της εταιρείας» και που αν θέλετε τη γνώμη μου, διαθέτει όλα τα φόντα για να φτάσει ή να ξεπεράσει τις προηγούμενες υπέροχες δουλειές της. Αν δεν με πιστεύετε ορίστε και το trailer.

Beautiful, isn’t it? Μετά τα εξαιρετικά Abzû, The Pathless και ως επί τω πλείστων Journey, φαίνεται πως τα μυαλά του indie studio έχουν διάθεση να πειραματιστούν κι άλλο. Αν αναρωτιέστε το πως, η μαγική λέξη είναι το “Hoversword”, το «πάντρεμα» των snowboard, skateboard και hoverboard, που δίνει μία νέα πνοή στην πετυχημένη συνταγή της εταιρείας. Μία συνταγή, που αυτή τη φορά μας μεταφέρει στη «Νεκρόπολη των Θεών» την οποία καλούνται οι παίκτες να εξερευνήσουν και εν τέλει να «αναστήσουν», ταξιδεύοντας μέσα στα πελώρια κύματα της και αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια των τεράστιων πλασμάτων της.

Αν και δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και το αν όντως θα παραμείνει αποκλειστικό για το PS5 ή θα είναι time-exclusive όπως το The Pathless, η εταιρεία μας παροτρύνει να έχουμε το νου μας για επερχόμενα updates. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.