Ανακοινώθηκε και έρχεται μέσα στο 2024 το πανέμορφο Neva

Ανακοινώθηκε και έρχεται μέσα στο 2024 το πανέμορφο Neva

  • Από τους developers του εξαιρετικού GRIS.

Νομίζετε ότι οι ανακοινώσεις από το PlayStation Showcase της Τετάρτης τελείωσαν ε ; Ε λοιπόν όχι, μιας και υπάρχει ακόμα ένα game για το οποίο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και που νομίζουμε ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον. Το όνομα του είναι Neva, ένα indie platformer που αναπτύσσεται από την ισπανική ομάδα του Nomada Studio, τους δημιουργούς του πολύ καλού GRIS.

Όπως βλέπουμε και από το reveal trailer, μιλάμε για ένα πανέμορφο παιχνίδι όσον αφορά το art και τη μουσική, που υπόσχεται αν μην τι άλλο να σας προβληματίσει και να σας συγκινήσει. Αυτός φαίνεται να είναι και ο βασικός σκοπός της ομάδας, μιας και σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας, Adrian Cuevas, «το Neva αποτελεί ένα love song αφιερωμένο στα παιδιά μας, στους γονείς μας και στον πλανήτη. Μιλάει για την ιστορία μίας νεαρής γυναίκας και τον δεσμό που αναπτύσσει με έναν πανέμορφο λύκο, καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους μέσα σε έναν ετοιμοθάνατο κόσμο.»

Εμπνευσμένο από προσωπικά και παγκόσμια γεγονότα όπως η κλιματική αλλαγή και η πανδημία του Covid-19, το παιχνίδι επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ παιδιών και γονέων, τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται συναισθηματικά σε δύσκολες καταστάσεις και πως αυτή η σχέση αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Το Neva αναμένεται μέσα στο 2024 για PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.