Έναν τεράστιο διαγωνισμό θα τρέξει η Blizzard με το Diablo IV

Έναν τεράστιο διαγωνισμό θα τρέξει η Blizzard με το Diablo IV

  • The gates are open.

Μεγάλο αναμένετε το hype για το νέο Diablo IV, αφού μετά από σχεδόν μία δεκαετία από το Diablo III oι πύλες της κολάσεως είναι έτοιμες να ανοίξουν ξανά για τον διάδοχό του. Πολλοί ήμασταν αυτοί που σπεύσαμε να δοκιμάσουμε το παιχνίδι στην open beta, μέσα από την οποία πήραμε μία πρώτη γεύση από το τεράστιο αυτό RPG. Λίγες  μέρες πριν την κυκλοφορία του τίτλου η Blizzard, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, μας έδωσε ένα challenge για να δημιουργήσει έναν ανταγωνισμό, θα έλεγα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για το franchise.

Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard δίνει την ευκαιρία στους 1000 πρώτους παίκτες που θα φτάσουν 100 level στη «hardcore» δυσκολία να δουν το όνομά τους να χαράζεται πάνω σε ένα άγαλμα του παιχνιδιού, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά θα τους δoθεί και ο τίτλος του «Tempered Champion». Για όσους δεν γνωρίζουν, η hardcore δυσκολία είναι αυτή που τιμωρεί τους παίχτες όσο καμία άλλη, αφού με τον θάνατο του χαρακτήρα αυτός διαγράφεται για πάντα, το λεγόμενο «permadeath».

Ωστόσο, υπάρχει και διορία, αφού η Blizzard αναφέρει πως οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυτή τη διάκριση μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να δημοσιεύσουν ένα public tweet με φωτογραφία ή βίντεο του επιτεύγματός τους, καθώς και το battle tag τους.

Αν ανυπομονείτε και εσείς για την κυκλοφορία, ορίστε και το νέο live-action trailer!

To Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.