Εγγραφείτε για να δοκιμάσετε πρόωρα το Mortal Kombat 1

Εγγραφείτε για να δοκιμάσετε πρόωρα το Mortal Kombat 1

  • Testing... FATALITY!

Θέλοντας να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη φθινοπωρινή κυκλοφορία του Mortal Kombat 1, είμαι σίγουρος πως η NetherRealm θα έχει πολλά να κάνει μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, δε θα είναι  μόνη της, καθώς όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό της κλασσικής fighting σειράς στο Twitter, μερικοί τυχεροί fans θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα επερχόμενα online stress tests του παιχνιδιού.

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα γίνουν αυτά τα tests ή το πως θα επιλεχθούν οι συμμετέχοντας, η επίσημη FAQ σελίδα της Warner Bros. αναφέρει ότι θα απευθύνονται μόνο σε κατόχους PS5 και Xbox Series X|S, οι οποίοι δε χρειάζεται να έχουν κάποια συνδρομή σε PlayStation Plus ή Xbox Live Gold για να συμμετάσχουν. Παράλληλα, τα τεστ δεν σχετίζονται με την Beta του παιχνιδιού η οποία αναμένεται τον Αύγουστο για όσους έχουν κάνει pre-order, ενώ δε θα υποστηρίζει και τη δυνατότητα cross-platform play.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι αυτά τα τεστ θα αφορούν μόνο 1v1 matches, κρατώντας σε αγωνία όσους και όσες ήθελαν να δουν κάτι περισσότερο σχετικά με το νέο feature των “Kameo Fighters”.

Αν αισθάνεστε τυχεροί, μπορείτε να κάνετε εύκολα εγγραφή στα online stress tests πατώντας εδώ. Να έχετε υπόψη σας ότι απαιτείται WB Games Account για την επιτυχή εγγραφή, τον οποίο φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε επί τόπου.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.