• Μάρκος Ασκανιάν
  • Μάρκος Ασκανιάν

GUNGRAVE G.O.R.E. REVIEW

Το Gungrave GORE είναι ένα οld-school arcade third-person shooter με υψηλή πρόκληση, που ναι μεν διαθέτει υψηλό replayability, αλλά το gameplay του και η έλλειψη ποικιλίας θα αποθαρρύνουν αρκετούς gamers από το να το ολοκληρώσουν.

SONIC ORIGINS REVIEW

Σίγουρα θα μπορούσε να διαθέτει παραπάνω ποικιλία, όσον αφορά στον αριθμό των τίτλων που διαθέτει, αλλά η συγκεκριμένη συλλογή δεν παύει να αποτελεί μια εξαιρετική platformer εμπειρία, που περιλαμβάνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της gaming βιομηχανίας.

FIST: FORGED IN SHADOW TORCH REVIEW

Όσοι θέλετε να ζήσετε μια αγνή old-school metroidvania εμπειρία, με κάποια μικρά ελαττώματα από δω κι από κει βέβαια, οι περιπέτειες του γροθολαγού θα σας διασκεδάσουν αρκετά.

JOJO'S BIZARRE ADVENTURE: ALL-STAR BATTLE R REVIEW

Εάν είστε λάτρεις των JoJo games θα διασκεδάσετε, βλέποντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες πιο φρέσκους από ποτέ. Οι υπόλοιποι θα αναρωτηθείτε: “Τι συμβαίνει τέλος πάντων;”

PAC-MAN WORLD RE-PAC REVIEW

Το συγκεκριμένο remake δίνει τη δυνατότητα σε όσους είχαν αγαπήσει το original να το δουν αναζωογονημένο και πιο φρέσκο. Πάντως, σίγουρα δεν είναι το must-have platformer για τα δεδομένα του 2022.

CAPCOM FIGHTING COLLECTION REVIEW

Τίτλοι που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε ξανακούσει, παλιοί αγαπημένοι, είτε δικοί σας, είτε των γονιών σας, επιστρέφουν σε αυτή τη συλλογή. Θα μπορούσε να διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά σίγουρα αποτελεί μια καλή επιλογή για τους λάτρεις των fighting τίτλων.

PAC-MAN MUSEUM+ REVIEW

To Pac-Man Museum+  αποτελεί ένα μάθημα ιστορίας για τους νέους gamers και μία υπενθύμιση του πώς φτάσαμε να παίζουμε μέχρι και σήμερα τον συγκεκριμένο τίτλο. Κατάλληλο κυρίως για retroλάγνους.

KIRBY AND THE FORGOTTEN LAND REVIEW

Ο Kirby ωρίμασε, ομόρφυνε και δίνει νέα πνοή στη σειρά του! Αποτελεί σίγουρα ένα από τα καλύτερα games του Switch και διεκδικεί επάξια μία θέση στη συλλογή σας.

CHOCOBO GP REVIEW

Παρόλο που το Chocobo GP έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διαπρέψει, στο τέλος καταφέρνει να τερματίσει άτσαλα, αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό.

THE KING OF FIGHTERS XV REVIEW

Αν θέλετε να έχετε τον τίτλο του πρωταθλητή της ψηφιακής φάπας, το The King of Fighters XV είναι ό,τι πρέπει για το κάνετε πραγματικότητα. Ψηφιακά.

Page 1 of 2