Οι αγαπημένες μας φωτογραφίες από το Star Wars Jedi: Survivor | Losing Focus #7

Οι αγαπημένες μας φωτογραφίες από το Star Wars Jedi: Survivor | Losing Focus #7

Screenshots from a galaxy far, far away.

Θα πίστευε κανείς πως το Star Wars Jedi: Survivor δεν θα είχε πολύ βάθος στο photo mode του και ούτε πως θα περιείχε και κατάλληλο υλικό για αντίστοιχες λήψεις. Ε λοιπόν και εγώ αυτό πίστευα και διαψεύστηκα. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο και η δουλειά που έχει γίνει είναι top-tier σε κάθε σπιθαμή του κόσμου του, στους χαρακτήρες του και στα gameplay στοιχεία του. Προφανώς και τα cutscenes ξεχωρίζουν αρκετά αλλά δεν δυσκολεύτηκα να σναπάρω και φωτογραφίες εκτός αυτών. Δυστυχώς μερικές λήψεις μου αναγκαστικά θα λείψουν για λόγους spoilers αλλά θα μιλήσω με τα μεγάλα κεφάλια να τις κοινοποιήσουμε σε μεταγενέστερο χρόνο. Έως τότε, μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω φωτογραφίες με ασφάλεια και να θυμάστε, Trust only in the Force.


Η Άβυσσος του Koboh είναι πραγματικά μία οπτασία για τα μάτια μας.


Βρήκα πολλές φορές τον εαυτό μου να σταματάει απλά για να "παίζει" με το aperture και το focus. Πολύ καλοδουλεμένο photo mode με αρκετές επιλογές.


Θα σας αφήσω να αναρωτιέστε για τον φίλο μου παραπάνω, απλά δείτε τα μάτια του.


Η ποικιλία των πλασμάτων στους πλανήτες του Survivor είναι εκτενέστατη. Το παραπάνω dinosaur-like τέρας ήταν το αγαπήμενο μου και είναι πιο φιλικό από όσο φαίνεται. 


Η εισαγωγή των mounts κορυφώνει την εμπειρία και διευκολύνει την μετακίνησή μας σε όσους πλανήτες είναι διαθέσιμα.


Το παρκούρ σύστημα βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό και ακουμπάει το απόλυτο, όταν δεν ταλανίζεται από τα τεχνικά προβλήματα του τίτλου.


Νομίζω σε αυτό το playthrough απέκτησα πάρα πολλά υποφήφια wallpapers για το Mac.


Τι καλύτερο από το να μας κυνηγάνε TIE Fighters στα καλά του καθουμένου;


Το παραπάνω screenshot είναι μια μίξη από cutscene και real-time gameplay λίγο πριν το boss fight με τον Rayvis. Βλέπουμε στο πρόσωπο του Cal πως αυτό που μας περιμένει θα είναι δύσκολη δοκιμασία. Οι φωτισμοί σε αυτό το παιχνίδι είναι τρομεροί αλλά θα επιθυμούσα το ray-tracing να μην λειτουργούσε εις βάρος του συνολικού performance.


Κανείς δεν νίκησε την Αυτοκρατορία μόνος του και πάντα teamwork makes the dreamwork.


Διαβάστε επίσης και το αναλυτικό μας review για το Star Wars Jedi: Survivor.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.