ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

1 εκατομμύριο πωλήσεις για το Biomutant

Κερδοφόρο το πείραμα της Experiment 101.

Αν και δεν λανσαρίστηκε με τα καλύτερα σύννεφα άνω της κεφαλής του, το Biomutant συγκαταλέγεται στις εμπορικές επιτυχίες της THQ Nordic, εφόσον το παιχνίδι κατάφερε δίχως κόπο να πουλήσει παραπάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Παρότι δεν έλαμψε στα των κριτικών, χρειάστηκε μόλις μία εβδομάδα για να καλύψει τα έξοδα ανάπτυξής του και να αρχίσει να φέρνει χρήματα στα ταμεία της Embracer Group.

Η δήλωση της εταιρείας αναφέρει: "Η πλήρης επένδυση στην ανάπτυξη και το marketing, μαζί με τα έξοδα εξαγοράς της Experiment 101 και της IP καλύφθηκαν εντός μίας εβδομάδας από την κυκλοφορία του παιχνιδιού". Απλά, λακωνικά και με στυλ flexάρει η Embracer την πορεία ενός παιχνιδιού που άκουσε αρκετά παράπονα, αλλά αποδεικνύεται εν τέλει ικανοποιητικό για τους δημιουργούς του, πράγμα που δεν αποκλείεται να τους βάλει σε σκέψεις για sequel.

Πηγή: Eurogamer

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88