ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

1 εκατομμύριο πωλήσεις για το Lords of the Fallen σε 10 ημέρες

Τα soulslikes ζουν και βασιλεύουν.

Ακόμα ένας τίτλος βασισμένος στο genre της FromSoftware που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το Lords of the Fallen παίρνει τη σκυτάλη από το Lies of P και καυχιέται με το δίκιο του πως κατάφερε μέσα σε ένα 10ήμερο να προσελκύσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο καταναλωτές. Ενώ δεν τα πήγε και τρομερά σε κριτικές, ο κόσμος φαίνεται να γλυκάθηκε από τις παρουσιάσεις της ισχύος της Unreal Engine 5, σε βαθμό που να επένδυσε χρήματα σε αυτό. Κάπως έτσι, η CI Games καταλήγει να είναι αρκετά ικανοποιημένη από την αρχική πορεία του παιχνιδιού της, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον τίμια για ένα reboot παιχνιδιού που ψιλο-πάτωσε στην προηγούμενη απόπειρα.

Ο Marek Tyminski, CEO της CI Games, ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο:

"Το Lords of the Fallen είναι το πιο σημαντικό και φιλόδοξο παιχνίδι που έχουμε αναπτύξει στην 20χρονη ιστορία μας και το πρώτο στη νέα προγραμματισμένη σειρά AAA παιχνιδιών για τα επόμενα χρόνια. Το να βλέπουμε αυτή τη φρέσκια και καινοτόμα ερμηνεία του action-RPG είδους να πετυχαίνει ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε μόλις 10 ημέρες ήταν ταπεινωτικό για όλους εμάς στις Hexworks και CI Games."

Τα τεχνικά προβλήματα είναι αυτά που ενδεχομένως κράτησαν πίσω το παιχνίδι από το να λάμψει και στα reviews. Το δικό μας κείμενο θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.