ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν 10 εκατομμύρια πωλήσεις μετρά το Ghost of Tsushima

Μέσα σε 2 χρόνια κυκλοφορίας!

Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια ο κόσμος του PlayStation ευλογήθηκε με το εξαιρετικό Ghost of Tsushima. Επρόκειτο για κάτι εντελώς καινούριο από τους δημιουργούς των Sly και inFAMOUS, ενώ το παιχνίδι τα πήγε εξαιρετικά σε κριτικές και αρχικές πωλήσεις. Fast forward στο σήμερα όπου το Ghost of Tsushima έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπητά PlayStation exclusives, ενώ έχει υποδεχθεί και την PS5 αναβάθμισή του στο πρόσωπο της Director`s Cut έκδοσης. Φυσικά, η Sucker Punch δεν μπορούσε παρά να γιορτάσει τα 2α γενέθλια του νέου της IP, δίνοντάς μας μερικά νούμερα που έχουν καταγράψει οι παίκτες του παιχνιδιού εντός και εκτός του παιχνιδιού. 

Ξεκινάμε με τις πωλήσεις του παιχνιδιού που αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 9.73 εκατομμύρια αντίτυπα, βρίσκονται δηλαδή πολύ κοντά στο να σπάσουν το φράγμα των 10 εκατομμυρίων και να βάλουν στο Ghost of Tsushima σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ κορυφαίων τίτλων εμπορικά και ποιοτικά για την περασμένη γενιά. Δεδομένου του ότι το παιχνίδι ακόμα κρατά ιδιαίτερα αξιοπρεπή τιμή, θεωρούμε βέβαιο πως θα φτάσει εύκολα κάποιο μεγαλύτερο ορόσημο, παρά τη διάθεση του παιχνιδιού στα PS Plus Extra & Premium.

Οι λάτρεις του multiplayer mode -που είχε μοιραστεί δωρεάν στους κατόχους του παιχνιδιού παρακαλώ- έχουν ολοκληρώσει πάνω από 91.4 εκατομμύρια αποστολές στο Ghost of Tsushima: Legends, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Τα standoffs πλησιάζουν το 1 δις, εφόσον μετρούν ήδη 998.5 εκατομμύρια αναμετρήσεις, ενώ ο χρόνος που έχουμε ξοδέψει όλοι μαζί καβαλώντας τα πιστά μας άλογα έχει ξεπεράσει σε πραγματικό χρόνο τα 6437 χρόνια!

Ενδεχομένως η Sucker Punch να βρει κι άλλους τρόπους να γιορτάσει αυτό το anniversary, ενώ ενδέχεται να μην αργήσουμε να ακούσουμε για δεύτερο παιχνίδι, εφόσον γνωρίζουμε πια πως δεν υπάρχει κάποιο Sly ή inFAMOUS project στα πόδια των developers.

Διαβάστε επίσης το review μας για το Ghost of Tsushima Director`s Cut.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88