ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε 10 PC games της επιλογής σας με μόλις 5€

"Φανατικοί" με αυτά τα πακέτα!

Ακόμα ένα ελκυστικό, προς τους PC gamers, bundle προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Fanatical, εφόσον βάζει στο τραπέζι ξανά 16 τίτλους. Από αυτούς, μπορείτε να διαλέξετε τους 10 και όταν μεταβείτε στο ταμείο και στη διαδικασία της ηλεκτρονικής πληρωμής θα σας ζητηθούν μόλις 4.99€. 

Ως συνήθως, υπάρχουν άλλοι δύο συνδυασμοί προσφορών που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, με τον πρώτο να σας προσφέρει ένα game (από τα 16 διαθέσιμα) για 1€ έκαστο ή και 5 games για 2.99€. Μαθηματικά, εννοείται πως συμφέρει περισσότερο η προσφορά των 10-για-5, αλλά μην περιορίζεστε σε αυτή αν ικανοποιείστε και με κάποια ακόμα πιο οικονομική.

Τι μπορείτε να ψωνίσετε; Η αλήθεια είναι πως η λίστα δεν απαρτίζεται και από τα δημοφιλέστερα games του κόσμου, παρ` όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές των Those Who Remain, Red Ronin, Heroes of Hammerwatch και Redeemer που έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Πληρώνοντας όμως 0.50€ ανά game δεν νομίζουμε πως μπορεί κανείς να έχει παράπονο.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για το λεγόμενο `Fanatical Build Your Own Lunar Bundle` μπορείτε να το αναζητήσετε ως έχει ή πολύ απλά να πατήσετε εδώ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88