ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε 10 τυχαία PC games με μόλις 8€

Για τους fans της τυχερής σακούλας.

Επιστρέφουμε με ακόμα μία δημοσίευση που αφορά μία προσφορά του Fanatical (το ορκίζομαι, δεν είναι sponsored αλλά είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις) και δεν θα μπορούσαμε να μην μεταφέρουμε ένα ακόμη συμφέρον deal που μας προσφέρει η εν λόγω πλατφόρμα για τα 10 γενέθλιά της. Πληρώνοντας το αντίτιμο των μόλις 8.09€ (για τη χώρα μας) μπορείτε να ψωνίσετε 10 "mystery games" για PC, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν κανονικά στο Steam account σας πραγματοποιώντας την απαραίτητη σύνδεση στο προφίλ σας. Μπορείτε να "ποντάρετε" και λιγότερα από τα χρήματά σας, εφόσον υπάρχουν και επιλογές για πληρωμή ενός game, δύο, τριών και πάει λέγοντας.. με 1.15€, 2.19€ και 3.25€ αντίστοιχα.

Δύο πράγματα που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι α) ψωνίζοντας αυτή την περίοδο από τα bundles του Fanatical ίσως βρεθείτε ανάμεσα στους τυχερούς που θα λάβουν 100€ κουπόνι και β) καλό είναι να αγοράσετε μαζικά και όχι μεμονωμένα τα τυχαία PC keys, καθότι οι ξεχωριστές αγορές εγκυμονούν τον κίνδυνο να τύχετε κάτι διπλό. Όπως και να `χει, ακούγεται ευχάριστο στην πράξη και δεν αποκλείεται κάποιος να εκτιμήσει τις ορέξεις της όποιας κληρωτίδας, εφόσον το Fanatical ξεκαθαρίζει πως τα games που κρύβονται πίσω από την όλη διαδικασία ποικίλουν μεταξύ των indie και AAA λιστών. 

Κάντε κλικ εδώ αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το σχετικό πακέτο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88