ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστρέφει στις 10 Ιουνίου το Summer Game Fest

Συμμετέχουν όλοι οι μεγάλοι publishers του gaming.

Φτάνουμε σε αυτό το σημείο του χρόνου όπου το gaming και ολόκληρη η βιομηχανία "αφηνιάζει" και έρχονται events, showcases και διαφόρων τύπων παρουσιάσεις, άσχετα που και φέτος θα είναι ψηφιακές. Αυτή τη φορά έχουμε την επιβεβαίωση της εναρκτήριας ημερομηνίας του Summer Game Fest, η οποία τοποθετήθηκε στις 10 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει με μία live εισαγωγή από τον Geoff Keighley, διοργανωτή και ambassador της όλης υπόθεσης και θα τρέξει φυσικά για όλο το καλοκαίρι, μέχρι τα τέλη Αυγούστου που ξεκινά η Gamescom. Η σημαντικότερη και συγχρόνως πιο "πικάντικη" λεπτομέρεια που μάθαμε είναι οι συμμετέχοντας του event, τους οποίους μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

Τι να ξεχωρίσουμε; Εννοείται πως οι παρουσίες των PlayStation και Xbox είναι οι πιο ηχηρές, αφού περιμένουμε να μάθουμε για τα Horizon Forbidden West και Halo Infinite αντίστοιχα. Από την άλλη υπάρχουν οι Activision, EA, WB Games, Square Enix και Ubisoft, οπότε όλο και κάποια εξ αυτών θα προκαλέσει τζέρτζελο. Ανάμεσά τους βλέπουμε και μικρότερες εταιρείες όπως οι InnerSloth και Psyonix, άρα μπορούμε να περιμένουμε και νέα από τα πιο mainstream Among Us και Rocket League. Τέλος, μπορούμε να ελπίζουμε πως η Bandai ίσως φέρει μαζί της και το ξεχασμένο Elden Ring, αφού πέρασαν δύο χρόνια από το reveal του. Ας ελπίσουμε όλοι οι παραπάνω να μας ετοιμάζουν ωραία πραγματάκια.

Πηγή: Summer Game Fest

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88