ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft μοιράζει δωρεάν το πρώτο Splinter Cell για τα γενέθλια της σειράς

Νωρίς έφερε τα Χριστούγεννα η μαμά Ubi!

Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος σε μορφή ενός δωρεάν παιχνιδιού από την πολυαγαπημένη Ubisoft. Συγκεκριμένα μπορείτε αποκτήσετε, μέχρι τις 30/11, το πρώτο Splinter Cell για PC, πατώντας εδώ. Πρόκειται για έναν τίτλο που ξεκίνησε μία από τις πιο αγαπημένες κατασκοπικές σειρές παιχνιδιών.

Η δωρεάν διανομή του προέκυψε από τον εορτασμό 20 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία και έτσι το γαλλικό studio προχώρησε σε ένα επετειακό livestream, μέσω του οποίου αποκάλυψε αυτό το δωράκι και μας έδωσε και ορισμένα concept arts από το επερχόμενο Splinter Cell Remake.

{youtube}rYwKNe4ExXg{/youtube}

Το συγκεκριμένο project βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα σκαριά χωρίς να έχουμε πολλές πληροφορίες, αυτήν την στιγμή, πέραν από το ότι έρχεται με καινούργια ιστορία και ότι πρόσφατα έχασε τον director του. Τέλος να προσθέσουμε ότι λόγω των ερχόμενων εορτών θα υπάρξουν πολλές εκπτώσεις σε διάφορα παιχνίδια στο Uplay, οπότε keep an eye out.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88