ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξεπέρασαν τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις τα Little Nightmares

Κλείνοντας έξι χρόνια ζωής.

Τα Tarsier Studios και η Bandai Namco έσπευσαν να ευχαριστήσουν το κοινό των Little Nightmares, για την απεριόριστη αγάπη που έχουν δείξει στο franchise από το 2017 μέχρι και σήμερα. Σε συνδυασμό με την επέτειο των έξι χρόνων, οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν πως έχουν πουλήσει συνολικά 12 εκατομμύρια αντίτυπα καθ` όλη τη διάρκεια ζωής των παιχνιδιών. Αυτό το κατόρθωμα βέβαια πρέπει να πιστωθεί και στα τρία installments της σειράς, συγκεκριμένα στα Little Nightmares I, Little Nightmares II που πλέον είναι διαθέσιμα τόσο μέσω PlayStation όσο μέσω Xbox και PC, όπως επίσης και στο Very Little Nightmares το οποίο λειτουργεί ως prequel στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια και είναι διαθέσιμο σε Android και Apple συσκευές.

Ο Arnaud Muller, CEO της Bandai Namco Europe, ανέφερε: "Το franchise του Little Nightmares έχει δει τεράστια ανάπτυξη και επιτυχία από το πρώτο του επεισόδιο, το οποίο κυκλοφόρησε σαν σήμερα, πρίν από έξι χρόνια".

Ο Publishing Director και Executive Producer του Little Nightmares I, Lucas Roussel πρόσθεσε: "Βλέποντας την κοινότητα να μεγαλώνει στο πέρασμα των χρόνων είναι μία ευλογία".

Ο ίδιος πρόσθεσε: "Όταν ξεκινήσαμε το Little Nightmares, πιστεύαμε ότι όντως είχαμε κάτι μοναδικό, αλλά είμαστε ακόμα εντυπωσιασμένοι καθημερινά από τη αφοσίωση των fans μας στη σειρά".

Κλείνοντας ανέφερε πως: "Δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά για την αφοσίωση τους και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στο επόμενο βήμα της σειράς".

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88