ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

124 Υπάλληλοι αποτελούν παρελθόν από την Ubisoft

Εργάζονταν κυρίως στα καναδικά στούντιο.

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει ένα μεγάλο κύμα απολύσεων σε αρκετές και διάφορες εταιρείες της βιομηχανίας. Η πιο πρόσφατη φαίνεται να είναι η Ubisoft, η οποία πριν από λίγο έκανε γνωστό πως αποδέσμευσε 124 υπαλλήλους, που είχαν κύρια έδρα τον Καναδά. Σε ανάρτησή της δήλωσε τα εξής:

"Τους τελευταίους μήνες κάθε ομάδα της Ubisoft διερευνά τρόπους για να αξιολογήσει τις δραστηριότητες μας και να ενισχύσει τη συλλογική μας αποτελεσματικότητα, ώστε να είμαστε σε μία πετυχημένη θέση μακροπρόθεσμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα ανακοινώσαμε ότι αναδιοργανώνουμε τις γενικές και διοικητικές λειτουργίες των καναδικών στούντιο μας, μειώνοντας τον αριθμό εργαζομένων στο Hybride, αλλά και στην παγκόσμια ομάδα πληροφορικής μας, επηρεάζοντας έτσι συνολικά 124 θέσεις εργασίας."

Η γαλλική εταιρεία ξεκαθάρισε πως οι αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν επιπόλαια, ενώ είναι διατεθειμένη να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους συναδέλφους που πρόκειται να αποχωρήσουν. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ διευκρίνισε πως η αναδιάρθρωση δεν θα επηρεάσει τις ομάδες παραγωγής που διαθέτει.

Το 2023 αποδεικνύεται μία μεταβατική χρονιά για πολλές μεγάλες εταιρείες, οι οποίες αποφάσισαν να προβούν σε απολύσεις εργαζομένων τους.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.