ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο 15λεπτο gameplay από το Ratchet & Clank: Rift Apart

Γνώριμοι πλανήτες και δράση με Rivet.

Το τελευταίο State of Play ήταν -ως γνωστόν- αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο νέο Ratchet & Clank, από το οποίο χορτάσαμε οφθαλμόλουτρο για ένα τέταρτο της ώρας. Σε αυτό είδαμε πλάνα με την χρήση τόσο του Ratchet όσο και της νεόφερτης Rivet. Ο Marcus Smith, creative director του παιχνιδιού, έδωσε για ακόμα μία φορά έντονη έμφαση στο πόσες δυνατότητες ξεκλειδώθηκαν για αυτόν και την ομάδα του χάρις στην δύναμη του SSD και το γενικότερου horsepower του PS5. Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο όμως ήταν οι χρήσεις των όπλων και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε πως υλοποιείται η χρήση έκαστου πάνω στο DualSense, ένα feature που hypeάρεται συνεχώς από την Insomniac. Δείτε το βίντεο:

{youtube}4Zf1GCFoqn0{/youtube}

Αξιοσημείωτη είναι για ακόμα μία φορά η ομορφιά στον σχεδιασμό, όσον αφορά στους κόσμους και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Σίγουρα θα εντοπίζετε και εσείς τις ομοιότητες με τις ταινίες της Pixar. Το σίγουρο είναι πως οι κάτοχοι PS5 έχουν πολλά να ανυπομονούν.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021 αποκλειστικά για το PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88