ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται στις 15 Ιουνίου το Goodbye Volcano High

Μελαγχολικό teenage drama δεινοσαύρων.

Την εμφανισή του μέσω του πρόσφατου State of Play της Sony έκανε το story/gameplay trailer του επερχόμενου Goodbye Volcano High, συνοδευόμενο από την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του. Το νέο story-driven adventure παιχνίδι της KO_OP αναμένεται στις 15 Ιουνίου και θα λανσαριστεί για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω Steam.

{youtube}mUYB7tEAudA{/youtube}

Η ιστορία επικεντρώνεται στους μαθητές του Volcano High καθώς διανύουν την τελευταία χρονιά της μαθητικής τους ζωής, προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους για τα μετέπειτα βήματα τους. Σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής τους, οι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφασίσουν ποιοί θα είναι και να μάθουν πως είναι να ωριμάζεις, να αποδέχεσαι και να μεγαλώνεις μέσα από τις καταστάσεις. Όλο αυτό περικλύεται από ένα cartoon animated στύλ που μπορώ να πώ μου θύμισε σε αρκετά σημεία έναν Bojack Horseman εφήβων.

Το gameplay βασίζεται κυρίως στο αφηγηματικό κομμάτι αφού ο παίκτης καλείται να παίρνει αποφάσεις μέσω συνομιλιών με άλλους χαρακτήρες, σε συνδυασμό με απλά ρυθμικά patterns που θα εμφανίζονται στην οθόνη, καθώς κάνεις πρόβα με την σχολική μπάντα σου. Η εταιρία έχει δώσει αρκετή έμφαση στην μουσική του παιχνιδιού, αφού το Goodbye Volcano High θα συνοδεύει ένα original μοναδικό soundtrack.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88