ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινούν οι Black Friday προσφορές του PS Store

Γεμίστε πορτοφόλια.. για να αδειάσουν!

Την ερχόμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, σε μόλις 3 ημέρες, το PlayStation Store θα ξεκινήσει τις εκπτωτικές του καμπάνιες εν όψει Black Friday. Δίχως ακόμη να έχουμε πληροφορίες για τα games που θα μπουν σε προσφορά τις επόμενες μέρες, μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως θα δούμε μία τεράστια λίστα από τίτλους σε μειωμένη τιμή, όπως και μάθαμε πως θα μπορούμε να αγοράσουμε με έκπτωση την ανανέωση ή την εγγραφή στις υπηρεσίες του PlayStation Plus.

Είναι η πρώτη χρονιά που υπάρχουν τρία πακέτα συνδρομών, επομένως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Sony θα προσφέρει deals σε καθένα από αυτά ή αν θα περιοριστεί στην πτώση της τιμής του Essential πακέτου όπως συνήθιζε. Αν λοιπόν σκεφτόσασταν να κάνετε αγορές μέσω του PS Store και ιδίως αν είστε κάτοχοι των digital only κονσολών, σας συνιστούμε να κάνετε υπομονή μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα ξεκινήσει η εκπτωτική περίοδος. 

Εννοείται πως θα σας ενημερώσουμε εκ νέου όταν δούμε τη λίστα και ενδεχομένως να σας παραθέσουμε και τις προτάσεις μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88