ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 19 Αυγούστου αποκαλύπτεται το Call of Duty: Vanguard

Επιβεβαιώνεται από το PS Store.

Ένα listing του PS Store δίνει τέλος στην αναμονή για το νέο Call of Duty. Παρότι φημολογείται πως πέρασε από 40 κύματα, σε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου και 20:30 ώρα Ελλάδος, το Call of Duty: Vanguard θα αποκαλυφθεί μέσα από το Call of Duty: Warzone. Φανταζόμεθα πως θα πραγματοποιηθεί με τρόπο ανάλογο αυτού του Black Ops: Cold War.

Ο Tom Henderson που έχει διαρρεύσει πολλές πληροφορίες γύρω από το franchise στο παρελθόν μας διαβεβαιώνει πως θα υπάρξει closed beta στα τέλη του μήνα, ενώ το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το Νοέμβριο. Βέβαια, είναι εύκολο να ισχυριστούμε πως θα μάθουμε περισσότερα για αυτό την ερχόμενη Πέμπτη, πιθανότατα μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Υπάρχουν ήδη αρκετά leaks και teasers στο Ίντερνετ, οπότε αν δεν τα έχετε δει ήδη κάντε λίγη ακόμα υπομονή, εφόσον εννοείται πως θα μεταφέρουμε κάθε νέο γύρω από το επερχόμενο Call of Duty: Vanguard.

UPDATE: Διαθέσιμο το πρώτο teaser trailer από την Activision. Το σύντομο αυτό κλιπ επιβεβαιώνει τα όσα σας γράψαμε παραπάνω και μας προετοιμάζει για την ανακοίνωση της ερχόμενης Πέμπτης. Απολαύστε το:

{youtube}GYeaKjAahjA{/youtube}

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88