ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έφτασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις το Elden Ring

Λίγες μέρες πριν τα πρώτα του γενέθλια!

Το Elden Ring κλείνει σε περίπου τρείς μέρες έναν χρόνο κυκλοφορίας καταφέρνοντας μέσα σε αυτό το διάστημα να σαρώσει σε κριτικές και βραβεία, με ύψιστη τιμή το Game of The Year βραβείο που απέσπασε στα φετινά The Game Awards. Το παιχνίδι πρόσφατα κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα προσωπικό του ρεκόρ, καθώς κατάφερε να φτάσει το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων τόσο σε φυσική μορφή όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Bandai Namco και FromSoftware έσπευσαν να ευχαριστήσουν μέσω Twitter τους 20 εκατομμύρια ‘Tarnished’ φίλους του παιχνιδιού για την απεριόριστη υποστήριξη και αγάπη που δέχθηκαν καθόλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου, με τους ίδιους να συνεχίζουν όπως ανακοίνωσαν να αναπτύσουν τρόπους έτσι ώστε οι fans να συνεχίσουν να το απολαμβάνουν και μελλοντικά.

Όπως συγκεκριμένα ανέφεραν: «Οι εταιρίες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους έχουν παίξει το παιχνίδι από τα βάθη της καρδιάς τους, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε διάφορους τρόπους για τους fans έτσι ώστε να απολαμβάνουν τον κόσμο του Elden Ring στο μέλλον».

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88