ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

20 εκατομμύρια παίκτες για το Fall Guys

Τρελά νούμερα από όταν έγινε free!

Άκρως ευχαριστημένοι δείχνουν να είναι στις Mediatonic και Epic Games, εφόσον μέσα σε 48 ώρες από την αλλαγή το παιχνιδιού σε free-to-play τίτλο το Fall Guys συγκέντρωσε ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια παίκτες! Κάτι φυσικά που φάνηκε και στα τεχνικά του προβλήματα, εφόσον οι servers ήταν φίσκα τις πρώτες μέρες, προκαλώντας προβλήματα στο cross-platform play, στην εύρεση παιχτών, κλπ. Σταδιακά όμως διορθώθηκαν και συνεχίζουν να διορθώνονται, διατηρώντας αυτό το νεόχτιστο momentum για ένα παιχνίδι που πραγματικά το χρειαζόταν.

Οι δύο εταιρείες φυσικά ευχαρίστησαν το κοινό για την υποστήριξη και για τα νούμερα που τους πρόσφεραν, νούμερα που σίγουρα θα αυξήθηκαν τις επόμενες μέρες. Αυτό το ορόσημο δείχνει πολλά για τη σημασία της free-to-play μετάβασης για το ίδιο αλλά και για κάθε game, εφόσον η Epic έχει το 3 στα 3 πια μετά τα Fortnite και Rocket League. Φυσικά, έχει όλη την άνεση να τα "μαζέψει" από τα battle passes και όλα τα MTX, η ουσία είναι όμως πως το Fall Guys αναστήθηκε και είναι στα χέρια της Epic το πόσο θα το στηρίξει.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88