ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

20 εκατομμύρια πωλήσεις για το Monster Hunter: World

Πολλά λεφτά στα ταμεία της Capcom.

Η τεράστια επιστροφή της σειράς Monster Hunter στις "οικιακές" κονσόλες έφερε και τεράστια έσοδα στα ταμεία της Capcom, εφόσον το Monster Hunter: World μετρά πλέον πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων στα 3.5 περίπου χρόνια κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι έλαμψε στις αρχές του 2018, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και σημειώνοντας ένα σωρό πωλήσεις, ενώ η αναβάθμισή του με το Iceborne expansion έφερε ακόμα περισσότερες πωλήσεις και νέους παίκτες στο γεμάτο τέρατα κόσμο του. 

Το παραπάνω νούμερο προφανώς αφορά το σύνολο των πωλήσεων σε PC, PS4 και Xbox One, ενώ είναι δεδομένο πως ύστερα από μία τέτοια τεράστια επιτυχία και τη συνέχεια των θαυμάτων στο Switch μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο κεφάλαιο για το franchise εξίσου μεγάλου ή και μεγαλύτερου σκέλους, τώρα που έχουν έρθει και οι κονσόλες νέας γενιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια πάντως σε ένα franchise που παραδίδει σταθερά ποιοτικές εμπειρίες.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88