ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Φθινόπωρο του 2023 θα κυκλοφορήσει το PS5 Slim

Θα αντικαταστήσει εντελώς τα υπάρχοντα μοντέλα.

Όπως φημολογήθηκε και τον Σεπτέμβριο από τον πολύ έγκυρο Tom Henderson, τα πλάνα της Sony για ένα νέο μοντέλο PS5 που δεν θα λέγεται απαραίτητα PS5 Slim είναι κανονικά σε εξέλιξη και περιλαμβάνεται στα πλάνα πώλησης των 30 εκατομμυρίων κονσολών που στοχεύουν για το 2023.

Πιο συγκεκριμένα, το Insider Gaming αναφέρει πως πολύ πιθανό είναι το νέο μοντέλο D chassis να είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που θα περιέχει το αφαιρούμενο disc drive. Η Sony προσπαθεί εδώ και καιρό να μειώσει το βάρος και το μέγεθος της κονσόλας κυκλοφορώντας «ύπουλα» τα μοντέλα B και C chassis. Οι λόγοι για μια τέτοια κίνηση φυσικά έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής αλλά και διανομής.

 

Επιπρόσθετα, μαθαίνουμε πως η παραγωγή των ήδη υπαρχουσών κονσολών θα σταματήσει τον Οκτώβριο του 2023 με τα τελευταία κομμάτια να τοποθετούνται στα ράφια τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Η παραγωγή των νέων μοντέλων θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2023 και θα έχουμε τις πρώτες κονσόλες από τον Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αφαιρούμενο disc drive θα πωλείται και ξεχωριστά για όποιον επιθυμεί να αναβαθμίσει ή να αντικαταστήσει κάποιο που χάλασε.

Και σαν να μην φτάνει αυτό, το site του Tom Henderson μας δίνει και το «τυράκι» για το PS5 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει κατά το οικονομικό έτος 2025 σύμφωνα με τις πηγές του, ενώ η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης του Discord στο οικοσύστημα της Sony θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2023.

Και μετά σου λένε πως οι Δευτέρες δεν είναι ωραίες…

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88