ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μέσα στο 2023 θα δούμε το Star Wars game της Ubisoft

Μας "κλείνει το μάτι" ο director του.

Σε πολύ μεγάλη χρονιά αναμένεται να εξελιχθεί το 2023 για την Ubisoft, βάσει του τωρινού προγράμματος, που φαίνεται μάλιστα πως θα ενισχυθεί. Με τα Assassin`s Creed Mirage και Avatar: Frontiers of Pandora να ετοιμάζονται για κυκλοφορία, σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους με τα έσοδα που πιθανότατα θα βάλουν άκοπα στα ταμεία τους καλώς εχόντων των πραγμάτων. Το κοινό της Ubisoft όμως δεν θα μείνει νηστικό ούτε από άποψη αποκαλύψεων, εφόσον όλα δείχνουν πως ένα τεράστιο project θα πρωτοεμφανιστεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ο Julian Gerighty, creative director της Massive Entertainment (ομάδα της Ubisoft), ευχήθηκε στους ακολούθους του τα καλύτερα για το 2023, πετώντας ένα... hint. Συγκεκριμένα, μας υπενθύμισε μέσω μίας εικόνας πως το studio που εργάζεται έχει κλείσει deal για ένα Star Wars game, λέγοντας χαρακτηριστικά: "το 2023 θα είναι τεράστιο για εμάς". Δεν υπάρχει κάποιος γρίφος να λυθεί εδώ, αφού είναι εύκολο να εικαστούμε πως εννοεί να περιμένουμε νέα του παιχνιδιού τους, αργά ή γρήγορα, μέσα στη χρονιά.

Το Star Wars game της Massive είναι ένα από τα πρώτα SW projects που αποκαλύφθηκαν πως υφίστανται όταν μάθαμε για τη λήξη της αποκλειστικής συνεργασίας του σύμπαντος με την EA, άσχετα που και αυτή έχει ακόμα πολλά Star Wars games στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου Star Wars Jedi: Survivor. Αυτό της Massive βέβαια θα διαφέρει από τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, εφόσον θα περιλαμβάνει το DNA της Ubisoft και το καθιερωμένο, φιλόδοξο open world προφίλ πάνω στο οποίο βασίζονται τα περισσότερα σύγχρονα projects της.

Δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για το παιχνίδι για την ώρα, αλλά λίγο αυτές οι δηλώσεις, λίγο η ενίσχυση της ιδέας από το Insider Gaming και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως θα δούμε έστω ένα reveal/teaser trailer μέσα στον χρόνο. Μέχρι τότε, θα περιμένουμε τον Cal Kestis να σηκώσει ξανά το lightsaber του στις 15 Μαρτίου!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88