ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νωρίς μέσα στο 2023 η κυκλοφορία του Wo Long: Fallen Dynasty

Έδωσε ημερομηνία η Team Ninja.

Πολύ όμορφο ξημέρωμα περίμενε τους fans της Team Ninja και του soulslike genre, εφόσον το Wo Long: Fallen Dynasty απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα ανάπτυξης των Nioh και Ninja Gaiden, το επόμενο φιλόδοξο και -όπως φαίνεται- μεγάλο IP της θα λανσαριστεί στις 3 Μαρτίου του 2023, σε κάθε πιθανή πλατφόρμα πλην αυτής του Switch.

Παράλληλα, ένα νέο, εμπλουτισμένο website έχει ανεβεί για το παιχνίδι δίνοντάς μας όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε να έχουμε για αυτό εν όψει της κυκλοφορίας του, παρέχοντάς μα επίσης αποτελέσματα από τα στατιστικά και το feedback που μάζεψαν οι developers κατά τη διάθεση του δωρεάν demo.

Για όσους δεν έχουν ξαναδεί το Wo Long, είναι η πρώτη απόπειρα της Team Ninja να παραμείνει εντός ηπείρου, αλλάζοντας όμως σε πιο κινεζικό fantasy setting, διατηρώντας φυσικά πολλά στοιχεία από τα πλούσια συστήματα μάχης που έχει αναπτύξει ανά τα χρόνια. Μην ξεχνάτε πως η Microsoft έχει κλείσει deal με το ιαπωνικό studio ώστε να υποδεχθεί το Wo Long: Fallen Dynasty στο Xbox Game Pass από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88