ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

2XKO: Αλλάζει ονομασία το fighting game της Riot και έρχεται το 2025

Νέα ματιά στις 2v2 αναμετρήσεις των χαρακτήρων του League.

Ένα-ένα τοποθετούνται τα κομμάτια του παζλ που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ως "Project L". Το fighting game που ετοιμάζει η Riot Games υπό την ηγεσία του θρύλου του είδους Tom Cannon αποκτά σιγά-σιγά μορφή, πράγμα που επιτρέπει στους devs του να μας προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες και πλάνα για αυτό. 

Ας ξεκινήσουμε από το ότι η επίσημη ονομασία του παιχνιδιού είναι πια 2XKO, πράγμα που προφανώς εμπνέεται από το διπλό KO, που πρέπει να πετύχει κανείς για να κερδίσει, εφόσον πρόκειται για ένα 2v2 assist-based fighting game. Από κει και πέρα, μας ενημερώνουν πως το 2024 θα είναι μία κομβική χρονιά προετοιμασίας για το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή θα μας παρέχουν όλο και περισσότερο content γύρω από αυτό, αλλά και επειδή θα διεξαχθούν διάφορα playtests, ενώ μία πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού πρόκειται να είναι playable σε συγκεκριμένα events, όπως το EVO Japan του Απριλίου. Από κει και πέρα μας υπόσχονται να τροφοδοτούμαστε διαρκώς από gameplay videos, updates γύρω από την πορεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, σχέδια, μουσικές και πολλά ακόμη.

Με το παραπάνω βίντεο είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους τέσσερεις επιβεβαιωμένους playable χαρακτήρες που έχουν παρθεί απευθείας από το σύμπαν του League of Legends (Ahri, Darius, Yasuo, Ekko) να μάχονται, ενώ στο τέλος του βίντεο ξεπροβάλλει και η Illaoi.

Γιατί όλα αυτά; Η Riot Games δηλώνει με αυτοπεποίθηση πια πως το 2XKO θα είναι κυκλοφορία του 2025 για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.