ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις για το Control

Στα σκαριά και το sequel...

Η πρόσφατη εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της Digital Bros, του ιδιοκτήτη του εκδότη του Control, 505 Games, μας έδωσε των αριθμό πωλήσεών και κερδών του παιχνιδιού. Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα, το παιχνίδι έχει πλέον πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του το 2019. Επιπλέον, ο τίτλος της Remedy Entertainment έχει αποφέρει έσοδα ύψους 92 εκατομμυρίων ευρώ στην Digital Bros, φέρνοντας δικαίωση για την περιπέτεια την Jesse Faden, διότι στην αρχή της κυκλοφορίας του δεν είχε πάει όσο καλά περίμεναν στην Remedy.

Βλέποντας όμως τα παραπάνω νούμερα μπορούμε να αναμένουμε με αισιοδοξία τη συνεχεία του, αφού και η 505 games δήλωσε επίσημα ότι θα έχει 50 εκατομμύρια μπάτζετ για την παραγωγή του Control 2 και άλλα 25 εκατομμύρια για την ανάπτυξη του multiplayer Project Condor, που θα βασίζεται στο πρώτο Control. Το hype-meter δείχνει ψηλά!

Πηγή: Exputer

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88