ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

3 εκατομμύρια πωλήσεις για το Dragon's Dogma 2

Ξανα-πετυχαίνει με το RPG της η Capcom!

Πριν λίγες ημέρες το Dragon's Dogma 2 συμπλήρωσε τρεις μήνες από όταν διατέθηκε στο παγκόσμιο εμπόριο όπου φαίνεται να αποδίδει εξαιρετικά. Φαίνεται πως αρκετός κόσμος ανυπομονούσε για το sequel που άργησε 12 χρόνια, εφόσον το παιχνίδι έχει καταφέρει σε αυτό το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε PC και κονσόλες. Καθόλου άσχημα για current-gen only κυκλοφορία και δη για ένα ιαπωνικό, παλαιάς κοπής RPG.

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε μαζί μας η Capcom μέσω μίας ευχαριστήριας κάρτας με το εξής σύντομο μήνυμα από τους devs του παιχνιδιού:

"Ευχαριστούμε τους 3 εκατομμύρια Arisen που ξεκίνησαν τις περιπέτειές τους στο Dragon's Dogma 2! Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή σας υποστήριξη."

Ακόμα μεγαλύτερη αξία στο εν λόγω επίτευγμα δίνει το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν έχει δεχθεί ιδιαίτερες εκπτώσεις στην τιμή του ως τώρα, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως ο συνολικός αριθμός πωλήσεων θα πολλαπλασιαστεί σε βάθος χρόνου. Άρα δεν αποκλείεται η Capcom να επισπεύσει και την όποια συνέχεια για τη σειρά, δίχως να μεσολαβήσει τόσος καιρός αυτή τη φορά.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review για το Dragon's Dogma 2.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.