ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε τρία έπη του παρελθόντος εντελώς δωρεάν

Fallout party κάνει το Epic Games Store.

To Epic Games Store συνεχίζει να είναι για εμάς τους gamers ο φετινός Άι Βασίλης, καθώς σήμερα εμπλουτίζει ξανά τη συλλογή μας, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία παιχνίδια της αγαπημένης σειράς Fallout.

Πιο συγκεκριμένα θα βουτήξουμε βαθιά στη ραδιενεργή ιστορία της σειράς, καθώς θα έχουμε στη διάθεση μας να παίξουμε τα: Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game, Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game και Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.

Το πρώτο θα λέγαμε πως είναι ο πρωτότοκος γιος της σειράς, που κυκλοφόρησε το 1997. Σκοπός του παίχτη είναι να βρει τρόπο να επισκευάσει την μη λειτουργική αντλία νερού στο Vault που μένει, ύστερα από ένα σφοδρό πυρηνικό πόλεμο, έτσι ξεκινάει την εξερεύνηση στην wasteland και έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν.

{youtube}CtjGkU2-3Is{/youtube}

Ο δεύτερος τίτλος διαδραματίζεται 80 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου Fallout. Πρωταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο «Τhe Choosen One», εγγονός μάλιστα του πρώτου πρωταγωνιστή, και καλείται να σώσει το χωρίο του από την καταστροφή.

{youtube}5fr1KDYGkeo{/youtube}

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που παρέχεται σήμερα, αποτελεί το πιο διαφορετικό παιχνίδι από προαναφερθέντα, καθώς για πρώτη φορά είδαμε μία tactical προσέγγιση, με τον παίχτη να μπορούσε να επιλέξει ο ίδιος τα abilities και τις αποφάσεις της ομάδας. Έτσι ώστε να πολεμήσει τον αναπόφευκτο πόλεμο που είχε ξεσπάσει.

{youtube}1VJOo-2F_wk{/youtube}

Κάντε κλικ εδώ για κατεβάσετε το Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game

Κάντε κλικ εδώ για κατεβάσετε το Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game

Κάντε κλικ εδώ για κατεβάσετε το Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Υπενθυμίζουμε πως έχετε 24 ώρες στη διάθεση σας για να εξαργυρώσετε τα παιχνίδια και να τα κάνετε για πάντα δικά σας, ενώ αύριο το απόγευμα θα μάθουμε ποιο παιχνίδι θα τα αντικαταστήσει. 

Κλεάνθης Καραθάνος's Avatar

Κλεάνθης Καραθάνος

Ο άνθρωπος των story-driven games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88