ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

League of Legends: Ανακοινωθήκαν τρία νέα παιχνίδια από τη Riot

Ανανέωση η Riot!

Η Riot Games κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει τρία spin-off παιχνίδια του League of Legends για το 2023.

Δύο από αυτούς τους τίτλους, το Song of Nunu και το Convergence, είχαν ήδη ανακοινωθεί, ενώ το τρίτο παιχνίδι, το The Mageseeker, κάνει το ντεμπούτο του. Το The Mageseeker αναμένεται να φτάσει πρώτο κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη. Αναπτύσσεται από την Digital Sun, την ομάδα πίσω από το Moonlighter, και περιγράφεται ως ένα σκοτεινό 2D action RPG. Πρωταγωνιστεί ο Sylas και θα διαδραματίζεται στη Demacia. Θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες, αν και δεν έγινε συγκεκριμένη αναφορά σε ποιες. Το Convergence κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards του 2019. Με πρωταγωνιστή τον Ekko, πρόκειται για μια 2D action-platforming περιπέτεια από την Double Stallion, που θα έχει parkour και μηχανισμούς χειρισμού του χρόνου (time-manipulation). Το Convergence κυκλοφορεί για τις κονσόλες PlayStation και Xbox, το Switch και το PC μέσω Steam και Epic. 

Το Song of Nunu κλείνει τη χρονιά. Κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο και επικεντρώνεται στον νεαρό Nunu και τον Willump σε μια αναζήτηση για να βρουν τη μητέρα του Nunu. Ένα παιχνίδι περιπέτειας που επικεντρώνεται σε περιβαλλοντικούς γρίφους που πρέπει να λυθούν με τη χρήση και των 2 χαρακτήρων. Το Song of Nunu προέρχεται από τους ανθρώπους της Tequila Works, την εταιρεία ανάπτυξης τίτλων όπως το Rime και το Gylt, και θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες PlayStation και Xbox, στο Switch και στο PC μέσω Steam και Epic.

Η Riot κυκλοφόρησε το πρώτο της spin-off του League of Legends, το Ruined King, το 2021, με γενικά θετικές κριτικές, οπότε είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα πάνε αυτά τα άλλα έργα και αν θα προσελκύσουν νέους παίκτες στο franchise της.

Πηγή: Gameinformer

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88