ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εκτός από την φετινή Ε3 οι SEGA και Tencent

Μετέωρο το μέλλον του event…

Βαδίζοντας στα χνάρια της Ubisoft, οι SEGA και οι Tencent αποφάσισαν να μην παραβρεθούν εν τέλει στην φετινή E3.

Συγκεκριμένα η SEGA δήλωσε: "Μετά από προσεκτική μελέτη, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην E3 2023 ως εκθέτες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για ανακοινωθέντα και μη ανακοινωθέντα έργα στο μέλλον".

Από την άλλη, εκπρόσωπος τύπου της Level Infinite, θυγατρική της Tencent Games, επιβεβαίωσε πως επίσης θα απουσιάζει. Αξίζει να τονιστεί πως και οι Nintendo, Microsoft και Sony δεν θα συμμετέχουν με το μέλλον του event να είναι αβέβαιο.

Υπήρχε αρκετή ανυπομονησία από πολλούς για την φετινή E3 μιας και θα ήταν ξανά δια ζώσης μετά το 2019 και την περιπέτεια με την πανδημία. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τα studios δεν ενδιαφέρονται πλέον για το format του event, προτιμώντας την επιλογή διοργάνωσης ατομικών events.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88