ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τους 30 εκατομμύρια παίκτες κατάφερε να μετρήσει το Far Cry 5

Γιορτή στα γραφεία της Ubi.

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Far Cry 5 κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο των 30 εκατομμυρίων παικτών, που αποφάσισαν να εναντιωθούν στον αιρετικό Joseph Seed. Με ένα μικρό tweet η Ubisoft επέλεξε να ευχαριστεί όσους επέλεξαν να ασχοληθούν μαζί του.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ubisoft στα πλαίσια εορτασμού της 5ης επετείου για το Far Cry 5, πρόσθεσε μία next-gen έκδοση, που το κάνει να τρέχει στα 60FPS, ενώ δείχνει ακόμα πιο όμορφο. Αποφάσισε επίσης να το προσφέρει δωρεάν για ένα διάστημα περίπου 5 ημερών. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, οι παίκτες που δοκίμασαν δωρεάν το παιχνίδι να βοήθησαν να επιτευχθεί ο αριθμός ορόσημο. Σημαντικό ρόλο ίσως έπαιξαν και οι συνδρομητικές υπηρεσίες που ανά καιρούς φιλοξενούν το Far Cry 5, όπως το Game Pass και το PS Plus.

Οι 30 εκατομμύρια παίκτες δεν είναι σε καμία περίπτωση μικρός αριθμός, με την Ubisoft να πρέπει να είναι περήφανη, όπως και αν κατάφερε να τους συγκεντρώσει.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88