ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απολαύστε 30+ λεπτά gameplay από το Hogwarts Legacy

Μας μαγεύει και πάλι ο κόσμος του.

Με σκοτώνει η ιδέα πως, αν δεν είχε αναβληθεί, το Hogwarts Legacy θα βρισκόταν πολύ κοντά σε κυκλοφορία. Την αναμονή κάνει ακόμα πιο επώδυνη η τελευταία παρουσίαση του παιχνιδιού, η οποία είχε τρία άτομα του development και έναν καλεσμένο να μας δείχνουν διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού, ξεκινώντας με το εκτεταμένο character creation μενού. Σε αυτό, θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τον ανερχόμενο μάγο μας όπως τον οραματιζόμαστε, πειράζοντας κάθε στοιχείο της εμφάνισής του. Από εκεί και ύστερα είχαμε καθαρά in-game πλάνα, μάλιστα εντός των κοιτώνων του Hogwarts, παρατηρώντας πιο αναλυτικά το UI και τις λεπτομέρειες του HUD σε φυσιολογική ροή.

Προσωπικά, μου είναι ήδη ξεκάθαρο πως ο κόσμος του παιχνιδιού θα αποτελεί το μεγαλύτερο selling point του, εφόσον φαίνεται να κρύβει ενδιαφέρον εντός και εκτός του κάστρου των μάγων. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού απάντησαν και σε ερωτήσεις για την επεξεργασία του χαρακτήρα στην πορεία ή τα πράγματα που θα μπορεί ο χαρακτήρας μας να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο, πάντα σε συνάρτηση με τα δρώμενα της πλοκής.

{youtube}ecgrvh4kQRU{/youtube}

Υπάρχουν και μερικά ερωτηματικά όσον αφορά στις εκφράσεις των προσώπων και στην ομιλία τους, αλλά υπάρχουν τόσα πράγματα να δούμε και να εξερευνήσουμε στο παιχνίδι που δεν βλέπουμε την ώρα να χαθούμε σε αυτό. Το Hogwarts Legacy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S, ενώ θα έρθει και στο Switch σε μετέπειτα ημερομηνία.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88