ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 30 games στο εναρκτήριο show της Gamescom

Με γεμάτες τσέπες έρχεται ο Geoff Keighley.

Το Summer Game Fest έχει μπει εδώ και καιρό σε πορεία δύσης, εφόσον την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η Gamescom. Γνωρίζαμε πως το Opening Night Live Showcase θα λάμβανε χώρα την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 21:00, όμως δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα του τι αναμένεται να παρουσιαστεί στην εν λόγω παρουσίαση.

Ακόμα δεν ξέρουμε ονομαστικά κάποια από τα games που θα παραστούν, όμως το Geoff Keighley φρόντισε -όπως πάντα- να ξεκινήσει τις υποσχέσεις, αναφέροντας πως θα δούμε περισσότερα από 30 games στην πολυαναμενόμενη παρουσίαση. Παράλληλα μας διαβεβαίωσε πως τις επόμενες μέρες μάθουμε για την παρουσία συγκεκριμένων games, ώστε να συνεχιστεί το καθιερωμένο build-up.

Αν θέλετε να μαντέψουμε, μπορούμε να υποθέσουμε πως δεν θα έχουμε πολλά πράγματα από το στρατόπεδο του Xbox, αναλογιζόμενοι το ότι θα έχει τη δική του παρουσίαση μία μέρα νωρίτερα. Το PlayStation από την άλλη κάτι θα μπορούσε να δείξει, αφού όλο για event ακούμε και event δε βλέπουμε. Ο Hideo Kojima συνεχίζει τα posts στο Twitter για επεξεργασία ενός trailer του Death Stranding Director`s Cut, οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε στο ONL. Τέλος υπάρχουν αρκετά indies και ήδη ανακοινωθέντα games από τα οποία περιμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88