ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν 300 βραβεία GOTY έχει συλλέξει το Elden Ring

Απειλεί τον "θρόνο" του The Last of Us Part II.

Η εμπειρία μας στη βιομηχανία μας επέτρεψε να προβλέψουμε πως τα περισσότερα Game of the Year βραβεία θα μοιραστούν μεταξύ του Elden Ring και του God of War Ragnarök. Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι της FromSoftware έχει μεγαλύτερο βάρος στο δικό του μέρος του ζυγού, εφόσον αυτοί που καταγράφουν τις παγκόσμιες βραβεύσεις αποδεικνύουν πως είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής του 2022. Βάσει των πληροφοριών του goty.gamefa.com, ιστοσελίδας που λειτουργεί περίπου σαν το Game Awards Tracker, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο το Elden Ring έχει φτάσει τις 290 Game of the Year αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δίνονται σε award shows, αλλά και media. 

Το συγκεκριμένο νούμερο είναι αρκετά ενδιαφέρον από αρκετές απόψεις, εφόσον καλύπτει το 74.2% των συνολικών GOTY θέσεων, σαν να λέμε ότι 3 στους 4 διοργανωτές/μέσα/ψηφοφορίες κοινού παγκοσμίως επιλέγουν το Elden Ring ως παιχνίδι της χρονιάς. Παράλληλα, αν το Elden Ring μαζέψει καμία 30αριά ακόμη βραβεία στα εναπομείναντα events, θα έχει τα περισσότερα καταγεγραμμένα βραβεία από κάθε άλλο παιχνίδι της ιστορίας, εφόσον αυτό το ρεκόρ ανήκει στο The Last of Us Part II των 321 βραβείων. Θα έχει την ευκαιρία του, εφόσον υπάρχουν καμιά 300αριά βραβεία ακόμη να μοιραστούν, ενώ ο ανταγωνισμός δείχνει να μην μπορεί να αφαιρέσει πολύ από την τελική σούμα. Το God of War Ragnarök βρίσκεται μόλις στα 61 βραβεία, ενώ το Immortality πιάνει προς το παρόν βάθρο με... 6 νίκες. Τα αποτελέσματα είναι, κοινώς, αρκετά μονόπλευρα, οπότε μπορούμε να περιμένουμε μία τεράστια GOTY έκδοση του παιχνιδιού που αφενός θα φλεξάρει αυτά τα επιτεύγματα και αφετέρου θα συνοδεύεται -hopefully- από DLCs.

Fun fact: Το ίδιο site έχει συμπεριλάβει και τα αποτελέσματα της δικής μας ψηφοφορίας, αφού έχει προσμετρήσει τα αποτελέσματα του SAVE THE GAME στην καρτέλα του God of War Ragnarök, εφόσον αυτό είναι το παιχνίδι που διαλέξαμε ως ομάδα και διάλεξε και το κοινό μας, κατόπιν δημόσιων δημοσκοπήσεων.

Δείτε επίσης το review μας για το Elden Ring.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88