ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Περίπου 35 ώρες θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το Hogwarts Legacy

Με τις διπλάσιες να απαιτούνται για τη πλήρη εξερεύνηση του τίτλου.

Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει για την κυκλοφορία του, όλο και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά ή μάτια μας – ανάλογα το μέσο που επιλέγετε να πληροφορηθείτε – είτε από επίσημα χείλη είτε με τη μορφή leaks σαν τη σημερινή.

Πιο συγκεκριμένα και χωρίς να χαλάσει η εμπειρία σας, κάθε οίκος θα έχει διαφορετικά μονοπάτια και τρόπους που αυτά εκτελούνται, καταλήγοντας ωστόσο σε κοινό αποτέλεσμα. Αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν θα έχουμε και τόσα διαφορετικά τέλη όσο φανταζόμασταν.

Τα κακά νέα της υπόθεσης είναι πως κυκλοφορήσαν και μερικές πρόωρες εικόνες από το artbook, οι οποίες φανερώνουν ουκ ολίγα πράγματα τόσο από in-game περιεχόμενο, όσο και από τα πρώιμα drafts. Φυσικά δεν θα παραθέσουμε spoiler περιεχόμενο επομένως αν επιθυμείτε, μπορείτε να κλικάρετε μόνοι σας στο τέλος του άρθρου, το link της πηγής για να κατευνάσετε την περιέργειά σας. Τέλος, για τους fans των achievements, ο κόσμος του Hogwarts έχει αντίτιμο τις 70 ώρες για να φτάσετε την πλατίνα ενώ περί τις 35-40 για το main storyline. Να σημειωθεί πως όλες αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές καθώς προέρχονται από leakers και όχι από το ίδιο το στούντιο, οπότε δεν είναι δεδομένο πως θα «χτυπήσετε» και εσείς τέτοια νούμερα.

Εσείς θα προτιμήσετε το Hogwarts Legacy; Γράψτε μας στα σχόλια.

Πηγή: GAMINGbible

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88