ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποχωρούν 4 ακόμη παιχνίδια από τους καταλόγους του PS Plus

Προλάβετε μέχρι τις 16 Μαΐου!

Η Sony, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο πριν από κάποιες μέρες, είναι έτοιμη να δείξει την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς από τους τίτλους που συμμετείχαν στους PS Plus Extra & Premium καταλόγους της, ενόψει Μαΐου. Σε συνέχεια αυτού του «ξεκαθαρίσματος» λοιπόν, η εταιρεία πρόσθεσε τέσσερα ακόμη παιχνίδια στην καρτέλα ΄Last Chance to Play’, τα οποία θα παραμείνουν διαθέσιμα σε αυτά τα tiers της PlayStation συνδρομής μέχρι τις 16 Μαΐου.

Συγκεκριμένα στην - ήδη αποτελόυμενη από 32 τίτλους - λίστα προστίθενται τα:
-Injustice 2
-LEGO Harry Potter Collection
-Batman: Arkham City
-Batman: Arkham Asylum

Αρκετά ηχηρές οι συγκεκριμένες αποχωρήσεις μιας και ειδικότερα τα Batman: Arkham City και Batman: Arkham Asylum δημιουργημένα από τη Rocksteady, κουβαλούν πάμπολλα λάβαρα και βραβεία στις πλάτες τους και συγκεντρώνουν αρκετά υψηλές βαθμολογίες στο συνολικό score τους, τίτλοι που μέχρι και σήμερα κοιτάνε άφοβα στα μάτια πολλά από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Δεν μπορούμε βέβαια να παραλείψουμε την αίσθηση που θα κάνει η απουσία του άπειρου superhero ξυλικίου που υπήρχε μέσω του πολυαγαπημένου, Injustice 2. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι αυτοί οι τίτλοι είναι προϊόντα της WB Games.

Πηγή: Eurogamer

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88