ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Στις 40 ώρες η συνολική διάρκεια του God of War Ragnarök

Με τις μισές να αποτελούν το main story.

Νέο ρεπορτάζ του αξιόπιστου Tom Henderson μας μιλά για το πόσες ώρες θα μπορούμε να "γράψουμε" στο πολυαναμενόμενο God of War Ragnarök. Ο άνθρωπος που γνώριζε νωρίτερα για το πότε στόχευε η Sony να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και τη συλλεκτική του έκδοση κάνει λόγο για ένα video game που θα αγγίζει τις 20 ώρες στην main διαδρομή του, ενώ το συνολικό περιεχόμενο θα τεντώνεται στις 40 ώρες με τα side quests και τις δευτερεύουσες δραστηριότητες. 

Μάλιστα, ο Henderson γίνεται πολύ συγκεκριμένος λέγοντας πως από τις 20 ώρες του main story ή 3.5 θα ανήκουν σε cinematics, ενώ στις άλλες 20 του δευτερεύοντος περιεχομένου μόλις η 1 ώρα θα περιλαμβάνεις cutscenes. Αυτό έρχεται σε ελαφριά κόντρα με τα όσα είχε πει ο David Jaffe πριν κανέναν χρόνο, εφόσον ο ίδιος άκουσε πως το main path από μόνο του θα αγγίζει τις 40 ώρες. Βέβαια, όσο ιστορική φιγούρα κι αν είναι ο τελευταίος για το franchise, ο Tom Henderson δείχνει να έχει αποδείξει πως έχει μεγάλες άκρες, χώρια που τα νούμερα που παραθέτει είναι πιο ρεαλιστικά.

Αξιοσημείωτο το ότι βρισκόμαστε λίγο παραπάνω από έναν μήνα μακριά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οπότε αν όλα οδεύουν καλώς στο development πιθανότατα θα δούμε ανακοινώσεις για gold και review copies πολύ σύντομα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88