ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 400 αμάξια στο Gran Turismo 7

Πολλή δουλειά από την Polyphony Digital.

Πολλά υποσχόμενο φαίνεται το νέο Gran Turismo, βάσει των όσων μας υπόσχεται ο Kazunori Yamauchi, που ηγείται της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Στο σύντομο βιντεάκι που δημοσιεύθηκε από το κανάλι του PlayStation βλέπουμε τον director να μιλά για τα υψηλήες ποιότητας μοντέλα που θα διαθέτει το Gran Turismo 7, καθώς και τον εντυπωσιακό αριθμό οχημάτων, που θα ξεπερνάει τα 400 αμάξια.

{youtube}Zlwbdbb2Gx0{/youtube}

Παράλληλα, η Sony ανανέωσε τη σελίδα του παιχνιδιού στο playstation.com, με προσθήκες που αφορούν τα PS5 only features. Αυτά αφορούν την ανάλυση του παιχνιδιού, την οποία θα βρούμε σε 4K και 60FPS, καθώς και τις τεχνολογίες των haptic feedback, adaptive triggers και σαφέστατα μειωμένο loading. Οι κάτοχοι PS5 θα απολαύσουν επίσης το Ray Tracing εντός των Garage, Photo Mode και Replays.

Όσοι ανυπομονούν για την κυκλοφορία του θα πρέπει να περιμένουν για τις 4 Μαρτίου του 2022, που θα εμφανιστεί σε PS4 και PS5.

Πηγή: PlayStation

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88