ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

5 εκατομμύρια ενεργοί παίκτες για το Atomic Heart

Communism 2.0!

Η φρενήρης περιπέτεια του Comrade Major Nechaev ή το "σοβιετικό BioShock", όπως κάποιοι το λένε, έφτασε τους 5 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες στις 3 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του, όπως αναφέρει στο twitter ο CEO της Mundfish, Robert Bagratuni. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συγκλονιστική ανταπόκριση στο πρώτο μας παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει δουλέψει σκληρά από το 2017 για να δημιουργήσει ένα έργο που θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι το Atomic Heart έχει απήχηση στους παίκτες σε όλο τον κόσμο!”

Αδιαμφισβήτητα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Atomic Heart που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να έρθει στα χέρια των gamers και πρέπει βέβαια να υπογραμμίσουμε ότι ο παραπάνω αριθμός περιέχει και τους χρήστες του Xbox Game Pass, οπότε δεν μιλάμε για καθαρές πωλήσεις. Αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει το εναλλακτικό κομμουνιστικό σύμπαν που αφηγείται το Atomic Heart διαβάστε το review μας και δώστε του μια ευκαιρία.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88