ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

5 εκατομμύρια πωλήσεις συμπλήρωσε το remake του Resident Evil 4

Με πολύ καλό ρυθμό στην αγορά.

Την πορεία που το αξίζει χαράζει το remake του Resident Evil 4, ξεπερνώντας ακόμα ένα ορόσημο που φέρνει την Capcom στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει νέα συνολικά νούμερα πωλήσεων.

Το RE4 Remake έχει σπάσει το φράγμα των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως και σε κάθε πλατφόρμα για την οποία κυκλοφορεί, ενώ ο χρόνος που χρειάστηκε για να σημειώσει αυτό τον αριθμό είναι ο δεύτερος καλύτερος στην ιστορία της αγαπημένης survival-horror σειράς, εφόσον μόνο το RE5 είχε καταφέρει – για κάποιον λόγο – να φτάσει ταχύτερα αυτό το νούμερο. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά αφαιρεί από το επίτευγμα της υπερφορμαρισμένης Capcom, η οποία δείχνει αισιόδοξη πως θα δει τις πωλήσεις να boost-άρονται εκ νέου όταν με το καλό παραδώσει την VR έκδοση του παιχνιδιού για το PS VR2.

Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο ίδιο σύμπαν, το RE Village, χρειάστηκε 6 μήνες για να καταγράψει μία παλάμη εκατομμυρίων, κάτι που το συζητηθέν remake κατάφερε σε 4 μήνες και χωρίς να δει κάποια μεγάλη έκπτωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την εμφάνιση και κάποιου DLC, είτε αυτό θα είναι το Separate Ways είτε κάτι άλλο, που θα αποτελέσει ακόμα έναν λόγο για κάποιον να αγοράσει το παιχνίδι, ιδίως αν προκύψει κάποια έκδοση που θα περιλαμβάνει κάθε λογής content σε βάθος χρόνου.

Εύγε για ακόμα μία φορά στους δημιουργούς που κέρδισαν με το σπαθί knife τους αυτή την επιτυχία, για τους πολλούς λόγους που αναφέραμε στο αναλυτικό μας review.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.