ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάρτε 5 ξεχωριστά roguelikes ΜΟΝΟ με 7.5€

Φανταστικές προσφορές ξανά από την αρχή.

Πολύ ταιριαστό πακέτο προσφορών από το Fanatical, μία πλατφόρμα πώλησης PC παιχνιδιών που ανοίγει ξανά και ξανά νέα bundles από τα οποία μπορούμε να επωφεληθούμε και να εμπλουτίσουμε τις συλλογές μας. Το No Mercy Bundle, όπως δηλώνει, περιλαμβάνει πέντε τίτλους που δεν δείχνουν κανένα έλεος, ένα μότο αναφερόμενο στη roguelike φύση τους. Τι σημαίνει αυτό; Πώς σε όλα τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάθε φορά που χάνετε ξεκινάτε το παιχνίδι (εν μέρει) από την αρχή, ξανά και ξανά. Πολύ γνωστό παιχνίδι για να συγκρίνετε, εφόσον ανήκουν στην ίδια κατηγορία, το Hades αν και δεν θέλουμε να ανεβάσουμε τόσο υψηλά τον πήχη, παρά να σας δώσουμε ένα σημείο αναφοράς. 

Αυτό το πακέτο, λοιπόν, περιλαμβάνει τα παιχνίδια Patch Quest, Tunche, For the King, Abandon Ship και Book of Demons, πέντε στο σύνολο και κοστίζει μόλις 7.49€ για τη χώρα μας. Η κανονική αξία όλων αυτών των games/προϊόντων ανέρχεται στα 99.95€, επομένως όσοι τα ψωνίσουν θα επωφεληθούν κατά 93% από την εν λόγω - πολύ τίμια - προσφορά. Αγοράζοντάς τα θα μπορείτε να τα εξαργυρώσετε μέσω του Steam, ενώ όλα τους έχουν πιστοποίηση συμβατότητας και με το Steam Deck, σε περίπτωση που έχετε επενδύσει στη φορητή κονσόλα/PC της Valve.

Αν σας αρέσουν τέτοιες προκλήσεις, πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα του No Mercy Bundle και να αγοράσετε την προσφορά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88