ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο διάσημος ράπερ 50 Cent ίσως να συμμετέχει στο GTA 6

I’ll take you to the hype shop (or not).

Ένα αρκετά αινιγματικό post δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο πολυβραβευμένος ράπερ, 50 Cent, ποστάροντας μία φωτογραφία από τη Vice City η οποία περιείχε μία επίσης αρκετά "περίεργη" λεζάντα. Ο ίδιος, χωρίς να περιγράφει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, μέσω της συγκεκριμένης του δημοσίευσης και αφού φρόντισε να τονίσει ένα τεράστιο “BOOM” στο τέλος της περιγραφής τη εικόνας, φαίνεται να άναψε φωτιές όσον αφορά σε κάποια πιθανή ανάμειξή του με το franchise του Grand Theft Auto, μιας και όλοι γνωρίζουμε πως το GTA 6 θα διαδραματίζεται σε μία μοντέρνα εκδοχή της Vice City.

Θεωρούμε πως είναι σχετικά απίθανο ο 50 Cent να παραβιάζει κάποιο σχετικό εμπάργκο που θα έχει θέσει η Rockstar για το GTA 6, παρ` όλα αυτά είτε η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει σύντομα αυτήν τους τη συνεργασία είτε ο διάσημος μουσικός βάλθηκε να μας βγάλει από τα ρούχα μας και να μας ταλαιπωρήσει λίγο ακόμα στην ανυπόφορη αναμονή μας για το νέο παιχνίδι της Rockstar.

Πηγή: PlayStation LifeStyle  

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88